Presentació

Benvinguts/des,

Exerceixo professionalment com a biòleg des del 2002, amb tota la carrera professional dedicada a la biologia marina i a la conservació d’espècies amenaçades com els cetacis, les tortugues marines, les fanerògames marines, i amb una especial dedicació a la conservació i gestió de les poblacions de taurons i rajades.

L’any 2007 vaig ser cofundador, amb cinc companys més, de SUBMON, una plataforma de serveis ambientals marins que realitza projectes en l’àmbit de la conservació, l’estudi i la divulgació del medi marí.

Com a consultor independent en temàtica de pesqueries i conservació de taurons, entre els anys 2009-2013 vaig ser el Coordinador de Política Nacional per a la Shark Alliance, treballant per a la modificació i millora de les polítiques de gestió i conservació dels taurons a Espanya i Europa. Des del 2013 sóc el Coordinador a Espanya de la Deep Sea Conservation Coalition, treballant per la millora del Reglament Europeu sobre les condicions específiques d’accés a les poblacions d’aigües profundes en aigües europees i internacionals de l’Atlántic NE. Delegat Nacional de la European Elasmobranch Association (des de 2009) i membre del Grup d’especialistes en taurons de la IUCN (des de 2013).

En aquest blog vull compartir les meves reflexions sobre conservació de taurons, gestió de pesqueres i notícies relacionades amb la conservació marina.

Espero que ho trobeu interessant…

Bienvenidos/as,

Ejerzo profesionalmente como biólogo desde el año 2002, con toda la carrera profesional dedicada a la biología marina y a la conservación de especies amenazadas como cetáceos, tortugas marinas, fanerógamas marinas, y con una especial dedicación a la conservación y gestión de las poblaciones de tiburones y rayas.

El año 2007 fui cofundador, con cinco compañeros más, de SUBMON, una plataforma de servicios ambientales marinos que realiza proyectos en el ámbito de la conservación, el estudio y la divulgación del medio marino.

Como consultor independiente en temática de pesquerías y conservación de tiburones, entre los años 2009-2013 fui el Coordinador de Política Nacional para la Shark Alliance, trabajando para la modificación y mejora de las políticas de gestión y conservación de los tiburones en España y Europa. Desde 2013 soy el Coordinador en España de la Deep Sea Conservation Coalition, trabajando para la mejora del Reglamento Europeo sobre las condiciones de acceso a las poblaciones de aguas profundas en aguas europeas e internacionales del Atlántico NE. Delegado Nacional de la European Elasmobranch Association (desde 2009) y miembro del Grupo de especialistas en tiburones de la IUCN (desde 2013).

En este blog quiero compartir mis reflexiones sobre conservación de tiburones, gestión de pesquerías y noticias relacionadas con la conservación marina.

Espero que lo encontréis interesante…

Welcome,

I practice professionally as a biologist since 2002, with entire career dedicated to marine biology and conservation of endangered species such as cetaceans, marine turtles, seagrasses, and with a special dedication to the conservation and management of shark, rays and skates populations.

In 2007 I was co-founder, with five partners, of SUBMON, an organization which provides environmental services related to the conservation, study and awareness of the marine environment.

As an independent consultant on fisheries and conservation of sharks, between  2009-2013 I was the Spanish Policy Coordinator for the Shark Alliance working for the modification and improvement of management policies and conservation of sharks in Spain and Europe. Since 2013 I am the coordinator in Spain of the Deep Sea Conservation Coalition, working to improve the European Regulation on Specific conditions to fishing for deep-sea stocks in the North-East Atlantic, provisions for fishing in international waters of the North-East Atlantic. National delegate of the European Elasmobranch Association (since 2009) and member of the Shark Specialist Group of the IUCN (since 2013).

In this blog I want to share my thoughts on shark conservation, fisheries management and news related to marine conservation.

I hope you find it interesting…

Anuncis

Un pensament sobre “Presentació

  1. Sense dubte crec que serà molt interessant tot el que publiquis…espero i desitjo com tu que la Reforma de la Política Pesquera aposti per canviar l’actual situació decadent del sector i la nefasta gestió dels recursos. Bona feina Àlex!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s